Marcel Zuidgeest

Steunraadslid

profielfoto website10

Mijn naam is Marcel Zuidgeest. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Ingrid , we hebben 4 kinderen en wonen in ‘s-Gravenzande. Ik ben geboren in Poeldijk als zoon van een tuinder en mijn hele werkzame leven in de tuinbouw  gewerkt. Sinds 3 jaar ben ik manager op een chrysantenkwekerij met meerdere locaties.

Sinds 6 jaar zit ik in de politiek voor het CDA Westland. De politiek vind ik interessant omdat we samen het verschil kunnen maken. Verder vind ik het belangrijk dat de tuinbouwgemeente van Nederland ook mensen vanuit het veld in de raad heeft zitten. Vooral de ruimtelijke ontwikkeling en alle tuinbouwzaken hebben mijn interesse.

Naast mijn werk en de politiek hou ik van wandelen, fietsen en lezen en samenzijn met familie en vrienden.

 

profielfoto website10

Contact met Marcel Zuidgeest

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

1 Jenny Vermeer 17 februari 2022

#GeenHaatInDeRaad: CDA komt met manifest

CDA Westland vraagt aandacht voor de verharding in de (gemeente)politiek. Zij komt daarom
met het Manifest ‘Geen haat in de raad’

Compilatie Hart voor 14 februari 2022

Hartverwarmende wensen voor Westland

Hartverwarmende wensen voor Westland
In de week voor Valentijnsdag waren kandidaten van CDA Westland in bijna alle dorpen te vinden om in gesprek te komen met de mede-Westlanders over wensen die voor wij elkaar hebben of voor de gemeente Westland. vragen over dit initiatief