Olga Strik-van der Ende

profielfoto website20

Mijn naam is Olga Strik, 48 jaar en geboren en getogen in Honselersdijk. Getrouwd met een tuinderszoon uit Wateringen met wie ik samen de trotse ouders ben van onze dochters van 19 en 17 jaar en woonachtig in Naaldwijk. Ik ben 25 jaar werkzaam binnen het onderwijs in het Westland. Van leerkracht in het speciaal basisonderwijs tot intern begeleider op een basisschool in Maasdijk, waar ik met veel plezier te vinden ben. Door in gesprek te zijn met schoolbestuurders, collega’s, jeugd, ouders en ketenpartners krijg ik een breed inzicht in wat er leeft binnen het onderwijs in het Westland. De afgelopen vier jaar heb ik mij namens het CDA Westland als steunraadslid ingezet om dit geluid te laten klinken in de Westlandse politiek en wil mij hier graag voor blijven inzetten. Familie, vrienden, de natuur, reizen en culturen zijn slechts een paar steekwoorden waaraan ik graag mijn vrije tijd besteed.

profielfoto website20

Contact met Olga Strik-van der Ende

20 Olga Strik

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Compilatie Hart voor 14 februari 2022

Hartverwarmende wensen voor Westland

Hartverwarmende wensen voor Westland
In de week voor Valentijnsdag waren kandidaten van CDA Westland in bijna alle dorpen te vinden om in gesprek te komen met de mede-Westlanders over wensen die voor wij elkaar hebben of voor de gemeente Westland. vragen over dit initiatief

Hartje 5 februari 2022

Hart voor Westland

CDA Westland organiseert Hart voor Westland In de week voor Valentijnsdag gaat CDA Westland op pad met een groot hart om te vragen wat de inwoners van Westland wensen voor elkaar of voor onze gemeente.