Petra Scheffers-van der Lelij

profielfoto website12

Mijn naam is Petra Scheffers, ik ben 51 jaar, getrouwd en sinds 1995 woonachtig in Maasdijk. Ik sta verkiesbaar op plek 12 voor het CDA Westland.

Ik vind het belangrijk mij in te zetten voor de samenleving. Zo ben ik jarenlang plaatselijk actief geweest voor de voetbalvereniging en de kerk en sinds 2018 ben ik raadslid. Als veiligheidskundige vind ik het essentieel dat Westlanders zich veilig voelen en veilig zijn. Een schone en groene openbare ruimte draagt hieraan bij. Zo ook dat ondermijnende activiteiten keihard worden aangepakt.  Ik wil mij de komende vier jaar wederom inzetten voor veiligheid, want het is een basisbehoefte van ieder mens.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig adviseur op het gebied van arbeidsveiligheid voor opdrachtgevers uit onder andere de petrochemie. Verder geef ik veiligheidstrainingen voor de grootste opleider van werkend Nederland en ben ik auditor van meerdere veiligheidsnormen.

 

profielfoto website12

Contact met Petra Scheffers-van der Lelij

Terug naar mensen

Laatste nieuws

CDA Westland vraag aandacht bij landelijke poltiek voor glasvezel in buitengebieden 16 maart 2022

Update over kamervragen glasvezel in buitengebieden

Antwoorden van minister stellen niet tevreden. Geen goede oplossing voor lange termijn. Daarom worden opnieuw vragen gesteld. 

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

CDA Westland vraag aandacht bij landelijke poltiek voor glasvezel in buitengebieden 24 februari 2022

Bericht voortgang aanleg glasvezel buitengebieden

In december zijn er in de Tweede Kamer vragen gesteld over het uitblijven van glasvezel in de buitengebieden van Westland.