Pieter Immerzeel

profielfoto website13

Mijn naam is Pieter Immerzeel. Ik ben geboren, opgegroeid en ik woon nog steeds in ’s-Gravenzande. Getrouwd met Helene en wij hebben drie dochters. Mijn ouders hadden een kwekerij, tuindersbloed stroomt nog steeds door mijn aderen. Ik blijf erg betrokken bij het wel en wee in de tuinbouw. Momenteel ben ik werkzaam bij het mooie bedrijf Axia Vegetable Seeds. Een zaadveredelingsbedrijf waar tomatenrassen worden ontwikkeld voor de hele wereld. Ik ben hier werkzaam als Senior Financial Controller. Tijdens mijn raadsperiode heb ik mij in het speciaal ingezet voor glasvezel in het buitengebied en de 2e Berkenflat. Beide trajecten zijn erg hoopvol voor de nabije toekomst. Ook de financiën van de Gemeente Westland verdienen de komende jaren extra aandacht. In mijn vrije tijd hou ik van tuinieren, muziek en ben ik veel met sporten bezig, met name inzet voor Team Westland.

 

profielfoto website13

Contact met Pieter Immerzeel

13. Pieter

Terug naar mensen

Laatste nieuws

CDA Westland vraag aandacht bij landelijke poltiek voor glasvezel in buitengebieden 16 maart 2022

Update over kamervragen glasvezel in buitengebieden

Antwoorden van minister stellen niet tevreden. Geen goede oplossing voor lange termijn. Daarom worden opnieuw vragen gesteld. 

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

CDA Westland vraag aandacht bij landelijke poltiek voor glasvezel in buitengebieden 24 februari 2022

Bericht voortgang aanleg glasvezel buitengebieden

In december zijn er in de Tweede Kamer vragen gesteld over het uitblijven van glasvezel in de buitengebieden van Westland.