Saida Chaoui-Nhass

profielfoto website11

Mijn naam is Saida Chaoui-Nhass, ik ben 46 jaar en opgegroeid in een dorp in Brabant. Ik ben verkiesbaar op plek 11. Na mijn rechtenstudie heb ik jarenlang in de advocatuur gewerkt omdat ik wilde opkomen voor de sociaal zwakkeren in onze maatschappij. Deze periode heeft mij veel opgeleverd omdat ik op plaatsen kwam waar ik normaal gesproken nooit zou komen, zoals bijvoorbeeld een detentieboot. Binnen de gemeenteraad zou ik mij willen inzetten voor ondernemers, veiligheid, goed onderwijs en goede voorzieningen zoals openbaar vervoer en voldoende winkelaanbod. De Coronacrisis heeft zijn sporen diep in onze maatschappij achtergelaten. Ik wil en kan helpen om hier bovenop te komen.

 

In het dagelijks leven werk ik als managing consultant bij Aon en ben ik ook toezichthouder bij een kinderdagverblijf. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, kokend, op de manege, of wandelend in een natuurgebied.

profielfoto website11

Contact met Saida Chaoui-Nhass

11 Saida Nhass

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Compilatie Hart voor 14 februari 2022

Hartverwarmende wensen voor Westland

Hartverwarmende wensen voor Westland
In de week voor Valentijnsdag waren kandidaten van CDA Westland in bijna alle dorpen te vinden om in gesprek te komen met de mede-Westlanders over wensen die voor wij elkaar hebben of voor de gemeente Westland. vragen over dit initiatief

Hartje 5 februari 2022

Hart voor Westland

CDA Westland organiseert Hart voor Westland In de week voor Valentijnsdag gaat CDA Westland op pad met een groot hart om te vragen wat de inwoners van Westland wensen voor elkaar of voor onze gemeente.