Bestuur draagt Jenny Vermeer voor als lijsttrekker

Het bestuur van CDA Westland is verheugd Jenny Vermeer – de Smit voor te kunnen dragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Zij is momenteel fractievoorzitter van CDA Westland en sinds 2014 actief in de lokale politiek. De komende periode wil zij zich graag opnieuw inzetten voor Westland en haar inwoners.

Vermeer is geboren en getogen in Westland en runt met haar man een perkgoedkwekerij in Heenweg. Zij is jarenlang vrijwilliger geweest binnen de kerk, bij FC ’s-Gravenzande en Vitis. Met drie opgroeiende kinderen is zij goed op de hoogte van de problematiek rond betaalbare woningen voor starters en het gebrek aan goed openbaar vervoer van en naar Westland.

Vermeer over haar voordracht: ‘Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat het bestuur in mij heeft gesteld. Ik wil me graag ten volle blijven inzetten voor de Westlandse samenleving. Samen met een sterke en breed georiënteerde fractie wil ik werken aan een fijn woon- en werkklimaat met goede zorg en een rijk verenigingsleven. Omzien naar de ander doen we samen, met elkaar en voor elkaar’.

080721hw jenny vermeer CDA 01 pp

Terug naar nieuws

Onze mensen

Jenny Vermeer-de Smit

Fractievoorzitter, raadslid

Frits Zwinkels

Voorzitter