Roelof Hartlief

HomeRoelof Hartlief

Roelof Hartlief

Bestuurslid

Ik ben Roelof Hartlief (52) en ik woon in Poeldijk. Ik ben kandidaat nummer 20 voor het CDA Westland bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Samen met mijn vrouw Sieta hebben we 1 zoon  van 19. Naast mijn baan bij Scholtes BV, waar ik technisch eindverantwoordelijk ben voor alle offertes en lopende werken, heb ik veel bestuurlijke ervaring opgedaan bij Zos radio te Schiedam en bij het bestuur van CDA Westland.

Geboren in Groningen en opgegroeid in Zuid Oost Drenthe heb ik veel van Nederland gezien en ervaren. Verder voor mijn werk enkele jaren in verschillende Europese landen gewoond en gewerkt. Uiteindelijk 25 jaar geleden gesetteld in het Westland.

Ik zet mij binnen het Westland graag in voor betaalbare en haalbare duurzame projecten, die voor de inwoners en de bedrijven van het Westland een groenere en leefbare omgeving zullen maken.Verder ben ik gedreven om het Westland bereikbaar te houden. Zowel voor het vrachtverkeer, als de inwoners en de bezoekers van het Westland. Waarbij een goede doorstroming en goede bereikbaarheid alsmede een veiligheid voorop moeten staan. Punten welke terug te vinden zijn in ons verkiezingsprogramma waarmee we vol vertrouwen de komende verkiezingen zullen ingaan.

Goede communicatie is belangrijk om draagvlak te creëren voor het Westland. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het doel dat het CDA Westland heeft gesteld.

Comments

comments


Mijn thema's

Standpunten

Infrastructuur en Verkeer

De grote bedrijvigheid in Westland en de groeiende bevolking vereisen een goed wegennet. Iedereen wil snel en veilig naar zijn bestemming reizen. Producten moeten snel vervoerd kunnen worden. Daarom willen wij: Discussie starten/visie ontwikkelen op realisering woningbouwplannen in relatie tot beschikbare ruimte en infrastructuur Vergroting capaciteit N213 (Nieuweweg) en N222 (Veilingroute) Veilige fietsverbinding tussen De […]

Speerpunten

Speerpunten Poeldijk

Voor Poeldijk. Voor elkaar: Verplichte vrachtwagenroute over de Rijsenburgerweg heroverwegen Fietssuggestiestroken aanleggen op de Kerklaan en Rijsenburgerweg Opknappen pleintje Voorstraat Appartementen in locatie Dario-Fo Voorstraat Multifunctioneel centrum in Bartholomeuskerk indien win-win situatie mogelijk is Nieuwe bestemming Wittebrug passend in totale gebiedsontwikkeling Meer parkeergelegenheid aan de Voorstraat Geschiedenis tot leven brengen met borden op historische plekken […]