Connie Huisman

profielfoto website18

Hoeveel redenen om door te gaan, zeker wel 18! Conny Huisman, woonachtig in Maasdijk en 57 jaar oud. Na mijn tuinbouwopleiding ben ik vanuit de provincie Utrecht verhuisd naar Maasdijk. "De Tuinbouw" ontwikkelingen staan hier niet stil. Ieder product zijn eigen uitdaging, waarbij de gehele productstroom van planten, groeien, bloeien en oogsten naar de consument een uitdagende kan zijn.

 

Inmiddels draai ik alweer enkele jaren mee in ons lokale politieke landschap. En ik kan u zeggen, ook hier gebeurd er altijd wat. Visies worden opgesteld, beleid vaststellen, vergunning aanvragen, verordeningen vaststellen, maar hoe pakt dat uit voor u, u en u. Dat is wat mij bezighoudt, dus informatie bij de belangenvertegenwoordiging ophalen, individuele casus bespreken en het algehele belang voor ogen te houden. Iedereen doet er toe!

Vanuit onafhankelijk denken, soms als dwarsdenker, samenwerken en daarbij de overeenstemming zoeken en daarbij de verandering stimuleren.

 

Daarnaast is EDUCATIE in de vorm van dagelijks blijven leren en elkaar stimuleren een middel om veranderingen tot stand te brengen. Wat is gezonde voeding? Hoe blijven we fit? Hoe kan ik sparen? Hoe telen ze mijn groente? Hoe oogsten ze mijn bloemen? Allemaal vragen die we dagelijks zouden kunnen tegenkomen en ons beïnvloeden in wat we doen en hoe.

 

Zomaar een paar van de 18 redenen om voor de komende 4 jaar mijn bijdrage te leveren voor een evenwichtig en toekomstbestendig Westland.

profielfoto website18

Contact met Connie Huisman

18 Conny Huisman

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

1 Jenny Vermeer 17 februari 2022

#GeenHaatInDeRaad: CDA komt met manifest

CDA Westland vraagt aandacht voor de verharding in de (gemeente)politiek. Zij komt daarom
met het Manifest ‘Geen haat in de raad’

Compilatie Hart voor 14 februari 2022

Hartverwarmende wensen voor Westland

Hartverwarmende wensen voor Westland
In de week voor Valentijnsdag waren kandidaten van CDA Westland in bijna alle dorpen te vinden om in gesprek te komen met de mede-Westlanders over wensen die voor wij elkaar hebben of voor de gemeente Westland. vragen over dit initiatief