Jaap Stolze

profielfoto website16

Mijn naam is Jaap Stolze, ik ben 54 jaar, geboren en opgegroeid in De Lier waar ik nog steeds met veel plezier woon, met mijn vrouw en 2 zoons.

 

Door mijn werk ontmoet ik veel verschillende mensen, en krijg daardoor veel verhalen uit de samenleving te horen. Daar zitten soms heel goede ideeën tussen waar ook politiek wel iets mee zou moeten en kunnen doen. Ik hoop daarin de komende tijd een rol te kunnen spelen.

 

Vanaf 1992 ben ik zelfstandig ondernemer als Freelance cameraman/editor en nu vooral producent van van video-content voor TV en digitaal gebruik. Ik ben regelmatig op de tennisbaan te vinden waar ik ook graag met ons competitieteam de feestcommissie ondersteun.

profielfoto website16

Contact met Jaap Stolze

16. Jaap Stolze door Thierry Schut

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Compilatie Hart voor 14 februari 2022

Hartverwarmende wensen voor Westland

Hartverwarmende wensen voor Westland
In de week voor Valentijnsdag waren kandidaten van CDA Westland in bijna alle dorpen te vinden om in gesprek te komen met de mede-Westlanders over wensen die voor wij elkaar hebben of voor de gemeente Westland. vragen over dit initiatief

Cor en Anja 14 februari 2022

POLIERTIEK 16-2-22

NOG EEN WEEK OF VIER, OOK IN DE LIER

16 maart kiezen we, naar we hopen kiezen we allemaal, een nieuwe gemeenteraad in Westland. Altijd een spannend moment. Voor de partijen, voor de kandidaten.