Piet Vreugdenhil

Ambassadeur

profielfoto website50

Piet is 66 jaar, ruim 40 jaar getrouwd met Nelly, vader van drie dochters en inmiddels ook al opa van drie kleinkinderen. Piet komt oorspronkelijk uit het onderwijs en is vanaf 2014 actief in de gemeentelijke politiek, eerst als fractievoorzitter en nu als wethouder zorg, welzijn en cultuur. Een veelomvattende portefeuille met als rode draad het welzijn van onze inwoners.

"Ik houd van mooie muziek en het lezen van (politieke) biografieën en andere geschiedenisboeken. Verder ben ik uiteraard zeer geïnteresseerd in de actualiteit. Ik draag graag mijn steentje bij aan een goede toekomst van onze gemeente. Woorden als 'verantwoordelijkheid dragen' en 'werken vanuit vertrouwen' liggen mij na het hart."

 

profielfoto website50

Contact met Piet Vreugdenhil

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Gratis menstruatie producten 8 maart 2022

Gehoor gegeven aan vraag over gratis gratis menstruatieproducten

In  november stelde wij vragen over gratis menstruatieproducten voor meisjes en vrouwen dit dit nodig hebben. Op Internationale vrouwendag vernamen wij dat er gehoor is gegeven aan deze vraag. 

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.