Actueel

HomeActueelPOLIERTIEK

POLIERTIEK

DE BRUG IS OPEN en we willen KNAKEN

Voor een watersporter is een open brug een mooi geluid. Dan kan men doorvaren. Voor een fietser/automobilist is een open brug een echt oponthoud.  

En dat is nou het mooie aan dit plaatje van een brug in de Oostelijke Randweg. Hij ligt er en niemand heeft er last van. Het is gewoon een hele mooie brug en alles gaat door. Zelfs een fietstunnel ligt erin en ook de vleermuizen ( als die er zijn) hebben een huisje. Onder de brug is een vleermuizenkelder gemaakt. 

Complimenten voor aannemers en ambtenaren. Ze hebben er wel even over na kunnen denken, want ooit besloot men om eerst een andere brug aan te leggen. Maar goed, de aanhouder wint.

Fijn voor het dorp, fijn voor het verkeer. Zometeen de hele wijk erop aansluiten en dan zijn we klaar.

Alhoewel we zijn nooit klaar in de gemeente. de verlanglijstjes van Sinterklaas verbleken bij de lijstjes die we als burgers nog hebben. Groen, trottoirs, betaalbare huizen, huisvuil en noem maar op.

We pakken huisvuil er even uit. Als we daar nu even gaan doen wat we afgesproken hebben en NIET drie dagen voor het opgehaald wordt alvast de zakken buiten hangen. Nergens voor nodig. Download allemaal de AFVAL WESTLAND app even. Deze afval app is heel makkelijk te downloaden en helpt heel goed.

Als raadsleden zijn we druk in de weer met komende begroting. Waar gaan de centen heen, hebben we eigenlijk wel centen? Hoe verdelen we het? Kan er nog een tandje bij? Dat laatste zeker, maar ook dat kost geld. We hoorden het al eerder noemen, het rijk is te laks met over de brug ( daar heb je hem weer) te komen. Zadelt de gemeente op met heel veel taken maar geeft geen knaken.

Dat betekent voor ons scherp op blijven letten, wel de wensen van de burgers in ogenschouw nemend..

Anja van der Eijk- Groeneveld
Cor van der Mark

Raadsleden voor CDA Westland

Comments

comments


Contactpersonen

Raadslid

Kern

Speerpunten De Lier

Voor De Lier. Voor Elkaar: Visie ontwikkelen op positie De Triangel, bij voorkeur combineren met langdurige zorg Vergroenen Oranjeplein Versterking beleving De Lee (wandelroute) Herontwikkeling Bedrijventerrein Lierweg stimuleren Dorpscentrum aantrekkelijk maken door plantenbakken, hanging baskets. Historie tot leven brengen in borden op historische plekken Herbezien verkeersplan voor dorp, nadat Oostelijke Randweg gereed is Modernisering aula […]