Theo Spanbroek

Vice-voorzitter + penningmeester

profielfoto website30

Geboren (1960) en getogen in De Lier. Vanaf 1998 actief voor het CDA: bestuurslid, secretaris, penningmeester van CDA afdeling De Lier, gemeenteraadslid in De Lier en tot 2014 raadslid in Westland. Na een paar politiek-loze jaren vanaf juni 2017 benoemd tot algemeen bestuurslid van de Westlandse CDA afdeling. Alleenstaand, vader van twee volwassen kinderen en kort geleden opa geworden!. In het dagelijks leven ben ik salarisadministrateur bij de Koninklijke BAM Groep. 

 

Waarom CDA? CDA Westland zet zich in voor sterke dorpen. Het verenigingsleven en de plaatselijke middenstand krijgen bij CDA veel aandacht. Dat is goed voor het dorpsgevoel. “Bol.com en Zalando betalen niets aan de intocht van Sinterklaas en sponsoren niet de verenigingen en de dorpsfeesten”. Naast het dorpsgevoel maakt CDA Westland zich hard voor een sterk Westland, zowel economisch als qua voorzieningen.

profielfoto website30

Contact met Theo Spanbroek

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.