Ineke Zwinkels- van den Broek

HomeIneke Zwinkels- van den Broek

Ineke Zwinkels- van den Broek

Contactpersoon Monster

Mijn naam is Ineke Zwinkels en ik ben woonachtig in Monster. In dit mooie kustdorp ben ik geboren en getogen. Mijn wortels liggen in de tuinbouw. Naast mijn opleiding als chemisch analist en werkzaamheden bij diverse grote chemische bedrijven ben ik vervolgens 30 jaar voor de tuinbouw werkzaam geweest. Ik weet wat er speelt in die sector. Met de komst van het World Horti Center kan het Westland met trots de tuinbouw uitdragen.

Mijn laatste functies waren in het onderwijs (ISW) en de (ouderen)zorg. In mijn omgeving doe ik veel vrijwilligerswerk. Ik verzorg rondleidingen in de kassen van De Westlandse Druif en ben op financieel gebied betrokken bij Vitis Welzijn.

In onze gemeente ben ik trouwambtenaar. Hierdoor kom ik in alle kernen bij veel mensen thuis. We praten daarbij ook over leven en werken in het Westland en over de toekomst voor de kinderen. In Monster ben ik voorzitter van het vrouwengilde. Met deze 95 dames staan we midden in de maatschappij. Waar willen senioren wonen? Ja, het liefst in hun eigen woonkern. En waar willen hun kinderen en kleinkinderen wonen? Ja, juist, graag in het Westland. Hier sta ik achter en ik zou dat gerealiseerd willen zien.

Voor Monster vind ik het belangrijk dat de kust een mooie plek blijft om naartoe te gaan en waar je kunt genieten van de wijdse blik en het wijdse gevoel. Zowel in de zomer als in de winter. Voor het Westland vind ik het belangrijk dat er zoveel mogelijk aan het groen wordt gedacht. Bij bestaande en nieuwbouwplannen zorgt dit voor een prettige omgeving om in te leven.

De kernwaarden van het CDA zijn me van huis uit meegegeven. Het rentmeesterschap en de gespreide verantwoordelijkheid spreken met dan ook zeer aan. Met deze waarden wil ik me steeds inzetten voor de mensen in Westland.

Mijn motto is: het kan altijd beter. Het Westland, dat maken we samen!

T: 06-29204850
E: zwinky@caiway.nl

Comments

comments


Mijn thema's

Standpunten

Zorg en Sociaal Beleid

Zorgen voor elkaar staat hoog in het vaandel van Westlanders. Niet iedereen kan dat op eigen kracht. De landelijke wetgeving leidt soms tot lastige situaties voor ouderen. Gelukkig hebben we dit in Westland zo goed mogelijk geregeld. Maar blijvende aandacht voor zorg is nodig. Daarom willen wij: Actief beleid tegen eenzaamheid, laaggeletterdheid, armoede, psychische problematiek […]

Speerpunten

Speerpunten Poeldijk

Voor Poeldijk. Voor elkaar: Verplichte vrachtwagenroute over de Rijsenburgerweg heroverwegen Fietssuggestiestroken aanleggen op de Kerklaan en Rijsenburgerweg Opknappen pleintje Voorstraat Appartementen in locatie Dario-Fo Voorstraat Multifunctioneel centrum in Bartholomeuskerk indien win-win situatie mogelijk is Nieuwe bestemming Wittebrug passend in totale gebiedsontwikkeling Meer parkeergelegenheid aan de Voorstraat Geschiedenis tot leven brengen met borden op historische plekken […]

Speerpunten Monster

Voor Monster. Voor elkaar: Parkeerproblemen in het centrum oplossen Noviteit aan centrum verbinden door route en voorzien van groen, spelen, parkeren Park en bouw luxe appartementen op locatie gemeentehuis met ondergronds parkeren Betaalbare koopwoningen voor jonge gezinnen Nieuwbouw Monster Noord betrekken op visies voor (uitbreiding) sportpark Polanen en scholen Locatie Aloysiusschool herbestemmen naar wonen gecombineerd […]