Joost Janszen

HomeJoost Janszen

Joost Janszen

Secretaris

Joost is 20 jaar oud en komt uit Kwintsheul, Westland. Hij woont bij mijn ouders, zus en jongere zusje. Joost woont aan het water en hij vindt het heerlijk om te varen. Momenteel studeert hij Mediamanagement aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Door een stageopdracht is hij terecht gekomen bij CDA Westland.

Joost vindt politiek erg interessant. Hij is lid geworden van het CDA, omdat het CDA het best aansluit bij zijn normen en waarden. Voornamelijk door zijn stage is hij overtuigd geraakt om lid te worden van deze partij.

“Met trots mag ik zeggen zeggen dat ik secretaris ben geworden van CDA Westland! Ik ga mij 100% inzetten voor verbetering in het Westland.”

 

Joost Janszen

Comments

comments

Recente artikelen

CDA Westland verzamelde wensen voor Westland

In de week voor Kerst heeft CDA Westland in diverse dorpen wensen opgehaald voor Westland. Mensen konden hun wens in de kerstboom hangen en daar werd massaal gehoor aan gegeven. Veel terugkerende wensen gingen over meer betaalbare appartementen voor jong en oud en beter onderhouden openbaar groen, trottoirs en fietspaden. Veel mensen wensten betere communicatie […]