Actueel

HomeActueelCDA Westland opent tijdelijke camping in centrum van Monster

CDA Westland opent tijdelijke camping in centrum van Monster

Op zaterdag 1 maart opent CDA Westland van 10.00 tot 13.00 uur een tijdelijke camping in het centrum van Monster. In het kader van de verkiezingscampagne voor de gemeenteraad wil het CDA op deze manier haar standpunt voor het behoud van een camping in Monster duidelijk maken. Inwoners van Westland kunnen in gesprek gaan met leden en (toekomstige) raadsleden van het CDA.

Onlangs is bekend geworden dat camping De Molenslag toch moet verdwijnen, aangezien er kalkarm grijsduin onder ligt. Om dat te beschermen wordt het terrein aan de natuur teruggeven. Al geruime tijd wordt er gezocht naar een nieuwe locatie voor een familiecamping, die het gehele jaar open kan zijn. Het terrein rondom het gebouw van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse zoom aan de Haagweg is een mogelijkheid, maar nog niet definitief.

De tijdelijke camping op het Kerkplein is een ideale gelegenheid om aan een campingtafeltje met elkaar in gesprek te gaan over wat er leeft in onze gemeente. Als CDA luisteren we naar de kiezers om met deze informatie in de nieuwe raadsperiode aan de slag te gaan.

Graag tot ziens as. zaterdag op camping Kerkplein!

03012014 © Thierry Schut Fotografie
monster, molen, cda kern monster
CDA WESTLAND
iov SPONTAAN / R de Goeij

Comments

comments