Actueel

HomeActueelJan van Rossum kondigt vertrek aan

Jan van Rossum kondigt vertrek aan

Na een periode van 20 jaar heeft Jan van Rossum besloten zich niet opnieuw herkies te stellen in 2022.

Jan: “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Voor mij wordt het in maart 2022 tijd om na een periode van 20 jaar afscheid te nemen als CDA-raadslid in de gemeente Westland. Het was en is (tot die tijd) voor mij een periode waarop ik met veel plezier terugkijk. Ik heb het altijd als een voorrecht beschouwd om mee te kunnen denken en werken aan de toekomst van mijn leefomgeving/dorp en in een nog veel breder gemeenteverband. Dit heb ik ook altijd met veel plezier gedaan, ook al kostte dit veel tijd. Als er dan ook resultaten behaald worden, dan geeft dat een extra tevreden gevoel.
 
Het raadswerk is heel waardevol en ik heb er alle vertrouwen in dat nieuwe kandidaten zich melden. Ik hoop dat zij zich met evenveel enthousiasme gaan inzetten voor de toekomst van ons allen in Westland. Het is een heel mooie bijbaan!”

Fractievoorzitter Jenny Vermeer: “Het vertrek van Jan zat er aan te komen. Met zijn afscheid raken wij een echte volksvertegenwoordiger kwijt met aandacht voor grote en kleine zaken. Door zijn vasthoudendheid is het wandelpad bij de duinen in Ter Heijde aangelegd en mede door zijn grote inzet is de Waterman een zwembad met toekomst en is o.a. het pootje van Bram gerealiseerd. Er vertrekt niet alleen een gewaardeerd raadslid maar ook een vraagbaak en een echte vriend. Jan heeft laten zien dat je in de politiek echt het verschil kan maken en maakt nu een plaats vrij voor toekomstige politici. Ik ga graag het gesprek aan met een ieder die interesse heeft om in de politiek aan de slag te gaan.” 

Comments

comments


Contactpersonen

Raadslid