Actueel

HomeActueelKarin Zwinkels-de Jong voorgedragen als lijsttrekker van CDA Westland

Karin Zwinkels-de Jong voorgedragen als lijsttrekker van CDA Westland

Het bestuur van CDA Westland heeft Karin Zwinkels-de Jong voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraads-verkiezingen, die zullen plaatsvinden op 19 maart 2014. Het bestuur is ervan overtuigd dat de Westlandse over de juiste kwaliteiten beschikt om CDA Westland bij de komende verkiezingen goed te vertegenwoordigen.  Het huidige raadslid is enthousiast en doet haar werk met volle inzet en betrokkenheid. Dit ziet het CDA-bestuur terug in de vele werkbezoeken aan Westlandse bedrijven en organisaties en haar samenwerking met andere leden van fractie en Raad.
De vele inspanningen die Karin Zwinkels vanaf 2010 heeft verricht als raadslid, waren onder meer voor het bestuur aanleiding om deze keuze te maken. Gedurende haar raadsperiode heeft zij zich bezig gehouden met dossiers als tuinbouw, onderwijs en jeugdzorg. In de door haar opgerichte Glastuinbouwwerkgroep agendeert zij onderwerpen die zowel lokaal, landelijk als Europees het glastuinbouwcluster raken en weet zij deze onderwerpen verder te brengen. Met haar achtergrond als tuindersdochter en tuindersvrouw begrijpt zij deze uitdagingen maar al te goed. Tegelijkertijd zet zij zich in voor het belang van goed onderwijs voor kinderen. Hierin ligt al lange tijd haar passie. Naast haar politieke carrière is zij al 30 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs, waarvan de laatste 20 jaar in het speciaal basisonderwijs. Karin Zwinkels (51) is getrouwd, en moeder van vier kinderen.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van CDA Westland op 28 november wordt de lijsttrekker gekozen door de leden. Tevens zal dan de kandidatenlijst worden vastgesteld.

Comments

comments