Actueel

HomeActueelWestlandStek voor Lierse bewoners

WestlandStek voor Lierse bewoners

Het blijft bijzonder als Westlanders zich inzetten voor de samenleving. Fijn dat er een mogelijkheid is om deze mensen te bedanken door middel van de WestlandStek.

Adriaan Dekker en Lodewijk Keselaar ontvingen de WestlandStek voor de bijzondere inzet die zij geleverd hebben voor de samenleving. Allebei Lierenaren. Cor en Anja gingen langs om bij dit bijzondere moment stil te staan.

De WestlandStek is een zilveren draagspeld. Bij de WestlandStek hoort ook een oorkonde. Deze onderscheiding kan worden toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet.

Comments

comments


Contactpersonen

Raadslid

Kern

Speerpunten De Lier

Voor De Lier. Voor Elkaar: Visie ontwikkelen op positie De Triangel, bij voorkeur combineren met langdurige zorg Vergroenen Oranjeplein Versterking beleving De Lee (wandelroute) Herontwikkeling Bedrijventerrein Lierweg stimuleren Dorpscentrum aantrekkelijk maken door plantenbakken, hanging baskets. Historie tot leven brengen in borden op historische plekken Herbezien verkeersplan voor dorp, nadat Oostelijke Randweg gereed is Modernisering aula […]