Actueel

HomeActueelCDA Westland bezoekt Ter Heijde

CDA Westland bezoekt Ter Heijde

CDA Westland bezoekt maandelijks een van de Westlandse dorpen. Op 14 januari werd Ter Heijde bezocht waar de fractie onder de indruk is geraakt van de ideeën die er leven om dit dorp aantrekkelijker te maken voor zowel bewoners als dagtoeristen.

Het eerste bezoek was aan de Bed & Breakfast Zussen aan Zee, bijna een jaar geleden geopend aan de Karel Doormanweg, en de tegenovergelegen Surfshop Dreams. René van Dijk en Paul Groenheide hebben gezamenlijke plannen voor het bevorderen van het dagtoerisme in Ter Heijde en zullen deze op korte termijn verder uitwerken. CDA Westland ondersteunt hun ideeën van harte en hoopt op een positieve uitwerking van deze plannen.

Vervolgens liet de CDA-fractie zich bijpraten door de heren Bogaard, Jagtenberg en Goudswaard, bestuursleden van Stichting HINT. Er is een mooi uitgewerkt plan voor de 55+ flatjes langs het fietspad in Ter Heijde. Om de woningen aan te passen aan de eisen van deze tijd is een grondige renovatie nodig. Voor deze renovatie heeft HINT een garantstelling van de gemeente Westland nodig. Het is een mooi initiatief van stichting HINT passend bij de vraag van vandaag, De fractie van CDA Westland pleit dan ook voor het afgeven van een garantstelling aan HINT !

Ook in februari zal CDA Westland weer een kernbezoek afleggen, die maand zal Monster bezocht worden.

Comments

comments